Introductiemomenten


Zin om eens te mee spelen en ook de andere “nieuwelingen” van Gentse BC te ontmoeten?

We beseffen dat het intimiderend kan zijn om als nieuw lid een onbekende speler uit te nodigen voor een partijtje badminton. Daarom nemen we graag de tijd om onze nieuwe of geïnteresseerde leden te ontvangen in de club. Op deze introductiemomenten krijg je informatie over onze club, aansluitend met speelgelegenheid en het opsnuiven van de sfeer op het veld. Kom dus meteen naar de badmintonvelden (of vraag aan de zaalwachter waar je ons kan vinden). Schrijf je dus snel in op één van de introductiemomenten in de Wielerpiste Eddy Merckx!

Regelmatig worden nieuwe introductiemomenten ingepland. Hou deze webpagina in de gaten wanneer de volgende introductiemomenten zullen doorgaan. Het is mogelijk dat er geen toekomstige intro-momenten meer gepland zijn of dat de data niet passen. Contacteer ons dan vooraf even op info@gentsebc.be wanneer je graag wil langskomen voor een proefmoment en/of woordje uitleg, dan ontvangen we je graag persoonlijk.

Dit intro-moment richt zich specifiek op de volwassenen. Jeugdspelers kunnen met hun vragen terecht bij Boye via jeugd@gentsebc.be

Gelieve je naam op te geven.
Je email adres wordt niet gedeeld met derden.
Bij organisatorische problemen, zouden we graag contact kunnen opnemen.
Dit veld moet ingevuld worden.