Training Najaar 2022

Dag badmintonners, Binnenkort gaan we weer van start met de training. Er wordt gewerkt met 2 groepen: Groep 1: Een training voor beginnende en gevorderde spelers die focust op voetenwerk en juiste slagtechniek. Groep 2: Een stevige training voor competitieve spelers die echt gemotiveerd zijn om hun badminton naar een hoger niveau te brengen. De trainingen gaan door op vrijdagavond in de Wielerpiste op volgende tijdstippen: Groep 1: 19u-20u15 Groep 2: 20u15-21u30 Dagen:

Trainingsmateriaal

BWF level 1 (Groep 1: initiatie + gevorderd) Bekijk de 32 BWF(Badminton World Federation) video’s van alle lesmaterie: grepen, footwork, slagen in voor, midden -en achterveld en biomechanica + tactiek. Al deze materie zal tijdens de 12 trainingslessen aan bod komen. Nota: bij de “slagen”-video’s is er GEEN stembegeleiding. Grepen Footwork Opslagen Slagen in het voorbeld Slagen in het middenveld Slagen in het achterveld Biomechanica & tactiek

Info en foto’s

Aan onze leden bieden we een aantal trainingsessies aan. Enkel wie lid is van Gentse BC en in orde is met het jaarlijkse lidgeld kan hieran deelnemen. Er worden telkens een reeks georganiseerd in september en een tweede in januari/februari, telkens op vrijdagavond. Via de nieuwsbrief en deze website worden alle leden tijdig hiervan verwittigd met inschrijvingsmogelijkheid. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk en plaatsen zijn beperkt. First come, first serve principe.