Documenten

Terugbetaling mutualiteit Je kan bij jouw mutualiteit / ziekenfonds een formulier vragen (of downloaden) waarmee je een stuk van je lidgeld kan terugkrijgen. Het ziekenfonds doet dit om “sporten” aan te moedigen Indien je je lidgeld hebt betaald krijg je automatisch een ingevuld formulier per mail toegestuurd. Verzekering bij ongevallen De Gentse BC is verzekerd voor alle ongevallen die gebeuren op de officiële speelmomenten of indien een clublid een ongeval kreeg op weg naar huis (op voorwaarde dat er geen grote omweg wordt gemaakt).

Privacy

1. Algemeen Gentse BC hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Gentse BC houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR).

Huishoudelijk Reglement

Hier kan je ons huishoudelijk reglement raadplegen. Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om een berichtje te sturen naar info@gentsebc.be Goed afspraken maken goede vrienden.

Covid19

Corona maatregelen Deelnemen aan de speelmomenten van Gentse BC houdt in dat je je verantwoordelijk gedraagt en ook de veiligheidsmaatregelen strikt opvolgt. Samen zorgen we ervoor dat we veilig kunnen sporten! Covid-coördinator Isabelle Vercaigne info@gentsebc.be tel 0485/448925

Werkgroepen

Inspraak binnen onze vereniging is zeker belangrijk. De stap naar “zetelen binnen de Raad van Bestuur” is voor sommigen soms te tijdrovend en ook niet nodig om ideeën te lanceren binnen de Gentse BC. Zo zijn er momenteel twee lopende werkgroepen. De ene houdt zich bezig met de immer durende zoektocht naar extra sponsoring. Heb je interesse om hieromtrent mee te denken kan je steeds bij Véronique terecht. De andere houdt zich bezig omtrent communicatie binnen de Gentse BC.