Info G-badminton


Voor wie?

We bieden G-badminton aan voor mensen met een lichte mentale beperking vanaf 15 jaar.

Praktisch

leeftijd: 15+ plaats: Topsporthal, Zuiderlaan 14, 9000 Gent van 10-12u (eerste verdieping)

Wie een Uitpas heeft en recht op kansentarief krijgt 80% korting.

speeldagen: zie bijlage (wijzigingen zullen tijdig worden meegedeeld)

afspraken: zie bijlage

We hopen dat jullie komend seizoen terug van de partij zullen zijn en verwelkomen graag ook nieuwe spelers! Dus ken je iemand die misschien ook zin heeft om eens vrijblijvend te komen proberen, dan mag je het mailadres gbadminton@gentsebc.be zeker doorgeven. Of breng je vriend(in)/kennis mee naar een training!

Lidgeld

Het lidgeld voor G-badminton bedraagt € 80 voor een seizoen (van september tot juni). Hierin is inbegrepen: deelname aan alle speelmomenten (inclusief toernooi), begeleiding en verzekering bij Badminton Vlaanderen. Wens je aan te sluiten later op het jaar (vb vanaf januari), dan bedraagt het lidgeld 55 euro.

Heb je een UiTPAS en recht op kansentarief, dan krijg je 80% korting op het lidgeld.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Na het invullen van de medische fiche die je zal opgestuurd worden en het betalen van het lidgeld, is je inschrijving compleet.

De bestaande én de nieuwe spelers zullen in de loop van september een uitnodiging krijgen om het lidgeld over te schrijven.

Om ieders spelplezier te garanderen en om de organisatie praktisch haalbaar te houden, werken we met een maximaal aantal inschrijvingen.

Afspraken

In [bijgevoegd document]( /docs/Afspraken G-badminton.pdf) kan je de afspraken vinden die door de leden moeten worden nageleefd.

Meer informatie of eens proberen?

Twijfel je of het iets voor jou is? Je mag 3 keer proberen alvorens je lid te maken. Wens je meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar gbadminton@gentsebc.be!

Kalender

Je kan de speelkalender ook downloaden.