Ploegkapiteins

Laatst gewijzigd op 7 juli, 2020

Voor het seizoen 2014-2015 stelden de competitieverantwoordelijken 2 documenten op:
Een lijst samen zodat je makkelijk kan zien of een speler al dan niet mag invallen in je ploeg.

Hier vind je ook het volledige C320 competitiereglement. Ook een samenvatting is hier te vinden, aangevuld met een aantal tips die we vanuit de Gentsebc belangrijk vinden. Best handig voor alle (dus niet enkel de beginnende) ploegkapitein.

Vanaf seizoen 2014-2015, krijgt elke ploeg een @gentsebc.be email-adres Bv: 1g@gentsebc.be , 3h@gentsebc.be, 1d@gentsebc.be
Emails die op deze @gentsebc.be toekomen worden automatisch doorgestuurd naar de “private” emailadres(sen) van desbetreffende ploegkapitein(s).

Het is ook mogelijk om vanuit de @gentsebc.be te versturen. Lekker professioneel. Dit kan zowel via een online webmail als via je lokale email client. Vraag daarvoor eerst het nodige wachtwoord aan de webmaster.

Webmail

Surf naar mail.one.com, login met je @gentsebc.be email adres en je bent vertrokken.

Lokaal email client zoals Outlook, Mozilla Thundebird,…

Volg deze handleiding.

2 comments
 1. Kjell
  Kjell
  8 september, 2015 at 10:07

  Hallo

  Ik ben een nieuw lid, en ik heb wel interesse om terug competitie te spelen. Ik heb dit nog gedaan tussen 2007-2009 (D1 tot C1-speler). Wat is er dan allemaal mogelijk? Thanks!

  • Stijn Cabus
   Stijn Cabus
   8 september, 2015 at 19:23

   Hey Kjell!
   Welkom op onze website! Competitie spelen bij de Gentse lijkt me in jouw geval een top-idee :)
   De ploegen zijn voor komend seizoen eigenlijk volledig afgerond. Een competitieseizoen loopt van september tot april. Ik stel anders voor dat je eens komt meespelen bij ons bvb. Morgenavond? en dan kunnen we het er eens over hebben. Je kan tot 2 maal toe komen testspelen in onze club….
   Groet, Stijn

Commentaar geven kan niet langer