Trainingen najaar 2021

Hallo allen.

Een dikke merci aan alle deelnemers van de najaars trainingen. Voor de eerste (en niet laatste maal) werd er afgesloten met hete chocomelk (met of scheut Amaretto van Hanne & Bjoke) en poffertjes (van Klaartje & Sander). Op gevoel af weet ik dat de opkomst nooit eerder zo hoog was, sinds de trainingen doorgaan op vrijdagavond. Door de uitstekende samenwerking in groep 1, steeg het niveau zichtbaar. In groep 2 lag het niveau en de opkomst ook hoger! Wel iets minder dan in groep 1, maar de enkele deelnames en gastoptredens van gevestigde waarden en ervaren spelers werd altijd geapprecieerd.

Verder wil ik ook Joachim Bonte bedanken voor de hulp, om aan de beginnelingen training te geven. En mijn oprechte dank ook, aan het bestuur (en Blomme, als verantwoordelijke), dat de trainingen zo uitgebreid mogelijk maakt voor een héél democratische prijs. Dank u voor het vertrouwen Gentse BC. Jullie zijn een topclub en ik ben zeer dankbaar dat ik er deel mag van uitmaken. Aan iedereen: een goeie gezondheid en veel badmintonplezier in 2022. Hopelijk tot binnenkort!

trainer steven

Boven: Xin xin, Annelies, Bjoke, Ingrid, Hanne, trainer Steven, André. Onder: Gouravh, Vijay, Sander, Reuben, Ward en Dieter.

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *