Nieuwsbrief seizoen 2021-2022

Hallo iedereen!
 Waarschijnlijk sta je te trappelen om het nieuwe badmintonseizoen aan te vatten!
In deze nieuwsbrief kan je alle praktische zaken nalezen en wat we voor jou in petto hebben dit jaar. 


Speelmomenten
Het nieuwe seizoen gaat van start op maandag 30/8/2020. Alle speeluren en data voor het seizoen 2021-2022 kan je terugvinden op de site. Let wel dat deze in de loop van het seizoen nog lichtjes aangepast kunnen worden (vb. uitzonderlijke sluiting sporthallen enz.). Raadpleeg daarom regelmatig de kalender op onze homepage om te zien of er kan gespeeld worden of niet. Je kan de agenda’s ook importeren op je smartphone indien gewenst.

Lidgeld
Normaalgezien ontving je al een betalingsuitnodiging in je mailbox voor het nieuwe seizoen, of mag je deze binnenkort verwachten. Bedankt om de betaling zo snel mogelijk in orde te maken via het online betaalplatform. Aangezien er vorig seizoen een aantal maanden niet kon gebadmintond worden probeerden we iedereen zo ruim mogelijk te compenseren hiervoor. Een korting op het lidgeld wordt verwerkt op je factuur.
 Wens je niet langer te spelen bij onze club (jammer!), laat het graag even weten a.u.b.
 Wij sloten ons ondertussen ook aan bij UiTPAS. Wie recht heeft op een verminderd lidgeld aan kansentarief, stuur zeker een mailtje naar Evi  met vermelding van je UiTPAS nummer. We passen dan de factuur aan.

Trainingslessen voor volwassenen
Een nieuwe reeks trainingslessen voor volwassenen gaat op vrijdag 3 september 2021 terug van start met onze toptrainer Steven in 2 groepen:
 19u-20u15: Initiatie/beginners
 20u15-21u30: Competitiespelers/gevorderden.
 Inschrijven voor de trainingsreeks kost € 40 en aanmelden of meer te weten komen kan via deze link. Heb je verdere vragen of suggesties over de trainingen, dan kan je terecht bij Blomme of trainer Steven.

Competitie
De competitie in Oost-Vlaanderen start terug in september. Hopelijk kunnen dit seizoen alle ontmoetingen afgewerkt worden en zetten onze 15(!) teams een knalprestatie neer! Het competitiereglement C320 onderging enkele grondige wijzigingen. Deze kunnen jullie hier nalezen. Zeker doen!
Voor onze wedstrijdleiders is een bijscholing over het nieuwe reglement en slagen op het examen is verplicht.

Activiteiten
Zoals steeds organiseert onze club ook komend seizoen een aantal tornooien. We hopen uiteraard dat al onze events zullen doorgaan en veel Gentse BC-gezichten te zien! Hierbij een beknopt overzicht van de geplande activiteiten. Ga er alvast door en noteer in jouw agenda. Je vindt altijd het meest recente nieuws en een up-to-date overzicht van alle activiteiten op onze website www.gentsebc.be.
28/8/2021 Airbadminton (Bourgoyen) –>  Meer info over dit event op onze website. Dit event is volgende week al en inschrijven is noodzakelijk
– 17/10/2021 Victor Jeugdcuptour @ Gentse BC
– 5/12/2021 Gentse BC Recreantentornooi
– jan 2022 Algemene vergadering en nieuwjaarsetentje
– 06/02/2022 Gentse BC 14e Funtornooi
– 02 en 3/04/2022 Gentse BC Officieel tornooi
– 18/6/2021 Gentse BC G-tornooi


Begeleiders gezocht
Voor onze jeugdwerking en G-sporters zijn we nog op zoek naar gemotiveerde krachten. Ben je enthousiast om in te springen wanneer een vaste begeleider verhinderd is of wil je regelmatig begeleiden? Laat iets weten via info@gentsebc.be. De speelmomenten voor jeugd zijn woensdagavond en zaterdagochtend. De G-sporters spelen ook op zaterdagvoormiddag.  

 Heb je nog vragen? Raadpleeg onze website, stel een vraag aan een avondverantwoordelijke, of stuur een mail naar info@gentsebc.be.
Het Gentse BC bestuur is er voor jou, aarzel dus niet ons aan te spreken, te bellen of te mailen met al jouw verzuchtingen, ideeën en suggesties. 
We wensen jullie een leuk, gezond en sportief badmintonseizoen toe!

 Het Gentse BC-bestuur
 Maarten, Evi, Isabelle, Blomme en Elisa