Evenementen seizoen 2021-2022

– 28/8/2021 Airbadminton (Bourgoyen)
Initiatie Airbadminton. Wij hopen op een talrijke aanwezigheid van onze spelers. Inschrijven is verplicht via deze link. Meer info over dit event verder op onze website.

– 17/10/2021 Victor Jeugdcuptour @ Gentse BC (Bourgoyen)
Ook dit jaar organiseert Gentse BC terug een recreatief tornooi voor jeugd. De inschrijvingslink komt binnenkort online, maar blokkeer deze datum alvast in jullie agenda! We hopen veel van onze jeugdspelers hier in actie te zien.
De volledige tornooikalender van de Victor PBO jeugdcuptour kan geraadpleegd worden op de site van Badminton Oost-Vlaanderen PBO.

– 5/12/2021 Recreantentornooi (Bourgoyen)
Ook onze recreanten kunnen zich meten met spelers van andere clubs op ons eerste recreantentornooi van het seizoen. We zien we graag zoveel mogelijk Gentse BC gezichten uiteraard :)

– jan 2022 Algemene vergadering en nieuwjaarsetentje
Datum en plaats volgen.

– 06/02/2022 14e Funtornooi (Bourgoyen)
Badmintonclub Gentse BC organiseert haar veertiende FUNtornooi op zondag 6 februari. Alle spelers toegelaten zijn toegelaten, met statuut recreant of competitiespeler met klassement tussen 7 en 12, om op een recreatieve (lees: FUN) manier dit tornooi af te werken.

– 02-3/04/2022 4e Officieel tornooi (Bourgoyen)
Op zaterdag en zondag 2 en 3 april geven we er weer een lap op met ons 4e tornooi voor competitiespelers. Alle disciplines en rankings komen aan bod. Noteer dit badmintonweekend met stip in jullie agenda!

– 18/6/2021 G-tornooi (Bourgoyen)
Ben je een G-badmintonner met mentale beperking en wil je jouw niveau meten met andere G-badmintonners? We plannen alvast om er een sportief feest van te maken op het G-tornooi!

– Clubkampioenschap Enkel/Dubbel/Mix
De interne clubkampioenschappen zullen in de tweede helft van het seizoen gespeeld worden. TBC!