Heropstart badminton voor jeugd vanaf 9/6/2021

Beste badmintonners

Binnenkort staan er terug enkele versoepelingen op de agenda, wat betekent dat er normaalgezien terug gebadmintond kan worden voor iedereen vanaf 9/6/2021.
We moeten nog het laatste overlegcomité afwachten voor een definitieve GO alsook de richtlijnen van BadmintonVlaanderen, maar wij zijn er alvast klaar voor!

SPEELMOMENTEN JEUGD
Speelmomenten op woensdag en zaterdag, starten terug op vanaf 9/6/2021 voor alle leeftijden.
(Opgelet: 19/6 is er geen badminton).
Ook zullen we extra speelmomenten tijdens de maand juli organiseren zodat jullie er kunnen blijven invliegen. De communicatie volgt in een aparte zomerbrief.

CORONAMAATREGELEN
De gezondheid van onze spelers komt op de eerste plaats. Wij vragen jullie daarom vriendelijk om de protocollen blijven te volgen. Mondmasker voor +12 verplicht vanaf het betreden van de sporthal tot op het moment dat je op het terrein staat.
Deelnemen aan de speelmomenten van Gentse BC houdt in dat je je verantwoordelijk gedraagt en ook de veiligheidsmaatregelen strikt opvolgt: blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: snotneus, hoesten, benauwdheid of koorts; blijf thuis als iemand in je gezin koorts (vanaf 38°C) heeft; blijf thuis na een risico-contact COVID-19 tot 14 dagen na het laatste contact

Veel sportplezier!
Gentse BC bestuur
Maarten, Evi, Blomme, Elisa en Isabelle

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *