Algemene vergadering (DIGITAAL) op 23/01/2021 om 19u

Beste clublid,

Hierbij nodig wij jou uit op onze algemene vergadering op zaterdag 23 januari 2020 om 19u00. Door de huidige corona situatie zal deze vergadering digitaal doorgaan. Ieder lid van Gentse BC is welkom. Aansluitend op de algemene vergadering (19u00) volgt een discussie- en vragenronde (omstreeks 20u00) waar jouw deelname ten zeerste gewaardeerd wordt. Vragen en suggesties kunnen ook op voorhand doorgemaild worden naar info@gentsebc.be zodat we ze op de agenda kunnen plaatsen.

Om praktische redenen ontvangen wij graag een berichtje op voorzitter@gentsebc.be indien je aanwezig zal zijn. Zo krijgen wij een idee van het aantal aanwezigen en zal je ook de link naar de digitale vergadering ontvangen.

Agenda Algemene vergadering:
– Introductie
– Goedkeuring van de balans 2020
– Goedkeuring begrotingsvoorstel 2021
– Update van Belgisch Staatsblad
– Update huishoudelijk reglement
– Ontslag van bestuursleden: Andy De Brauwer

Agenda info- en discussieronde
– Introductie
– Corona: bespreking 2020 en vooruitblik op 2021
– Vragen, suggesties van de aanwezigen

Enkel effectieve leden hebben stemrecht.  Indien je zelf niet aanwezig kan zijn, kan je een volmacht geven aan een ander effectief lid. Wens je in de toekomst geen effectief lid meer te blijven, graag een seintje. Wens je graag effectief lid te worden, spreek hiervoor iemand van het bestuur aan of stuur een mailtje naar voorzitter@gentsebc.be.

Het bestuur van de Gentse BC vzw,
Maarten, Isabelle, Evi, Elisa, Andy & Blomme
www.gentsebc.be

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *