Nieuwsbrief seizoen 2020-2021

Beste badmintonvriend(in), 

Op onze website staan alle corona-maatregelen beschreven om op een veilige manier het nieuwe seizoen aan te vatten. Je kan ze hier nalezen. Deelnemen aan de speelmomenten van Gentse BC houdt in dat je je verantwoordelijk gedraagt en ook de veiligheidsmaatregelen strikt opvolgt. De gedragscodes moeten gekend zijn en gevolgd worden. We rekenen op de verantwoordelijkheidszin van ieder!

Speelmomenten
Het nieuwe seizoen gaat weer van start op maandag 31/8/2020 om 20u in de Wielerpiste. Alle speeluren en data voor het seizoen 2020-2021 kan je terugvinden op de site. Opgelet, omkleden en douchen kan nog niet in de Wielerpiste!
Registreren per speelmoment is verplicht. Wie niet aangemeld is of op de wachtlijst staat, speelt niet. Registratie: https://www.supersaas.nl/schedule/GentseBC/Speelmomenten0107

We bevelen sterk aan om steeds met dezelfde partner te spelen en het aantal verschillende contacten zo veel mogelijk te beperken.

Lidgeld
Het lidgeld voor 2020-2021 bedraagt 100 euro voor recreanten, 120 voor competitiespelers die in 1 team spelen of tornooien willen doen, en 130 euro voor competitiespelers die in 2 teams spelen. Het lidgeld dient  voor 1 oktober 2020 betaald te zijn.
Betaling gebeurt bij voorkeur via onderstaande links. Klik op de gepaste categorie om onmiddellijk doorverwezen te worden naar de betaalpagina.

Competitiespeler 1 ploegCompetitiespeler 2 ploegenRecreant

Trainingslessen
Een nieuwe reeks trainingen voor volwassenen gaat op vrijdag 11 september 2020 terug van start. De groep beginners start om 19u, de training voor gevorderden start om 20u15. Inschrijven voor de trainingsreeks van 14 lessen kost € 40 en aanmelden kan via deze link.

Competitie
De competitie in Oost-Vlaanderen start in september. Er zijn een aantal corona-maatregelen uitgeschreven door BadmintonVlaanderen om de opstart zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Alle ploegkapiteins ontvangen hiervan binnenkort nog een aparte mail met aandachtspunten en instructies.

Overzicht van de komende activiteiten
De jeugdcup in oktober gaat niet door.
Ons officieel tornooi zal plaatsvinden op 3-4 april 2021. Het FUNtornooi staat gepland voor 7/02/2021.
De interne clubkampioenschappen zullen in de tweede helft van het seizoen doorgaan.
De algemene vergadering gaat door begin 2021, datum nog te bevestigen.

Begeleiders gezocht
Voor onze jeugdwerking en G-sporters zijn we nog op zoek naar gemotiveerde krachten. Ben je enthousiast om in te springen wanneer een vaste begeleider verhinderd is of wil je regelmatig begeleiden? Laat iets weten via info@gentsebc.be.  

We wensen jullie een leuk, gezond en sportief badmintonseizoen toe. En vooral: keep safe!

Het Gentse BC-bestuur
Maarten, Evi, Isabelle, Andy, Blomme en Elisa