Nieuwsbrief jeugd, seizoen 2020-2021

Beste jeugdspeler, ouder of voogd van jeugdspeler van Gentse BC, 

Het nieuwe seizoen gaat weer van start op woensdag 02/09/2020 van 18u30 tot 20u in de Wielerpiste en op zaterdag 05/09/2020 van 10u00 tot 12u00 in de Bourgoyen. Wij vragen graag om thuis om te kleden en te douchen. De kleedkamers in de Wielerpiste zijn gesloten en ook in de Bourgoyen wordt het gebruik zoveelmogelijk beperkt.

Speelmomenten jeugd
Alle speeluren en data voor het seizoen 2020-2021 kan je terugvinden op de site. Let wel dat deze in de loop van het seizoen nog lichtjes aangepast kunnen worden (vb. uitzonderlijke sluiting sporthal).

Niveaugroepen en training
– Op woensdagen worden de jeugdspelers opgesplitst in 2 groepen: een trainingsgroep en een recreatieve groep. Die keuze maken we in overleg met u en de jeugdspeler. We moedigen graag alle jeugdspelers aan om deel te nemen aan de trainingsgroep! Laat zeker weten in welke groep je liefst wil spelen.
– Een professionele trainer ontfermt zich over de trainingsgroep (woensdag).
– Een begeleider neem de recreatieve groep op zich (woensdag en zaterdag).
– Wanneer de jeugdspeler een bepaalde leeftijd en speelniveau heeft bereikt krijgt die automatisch de kans om door te stromen naar onze competitie indien gewenst.

Graag motiveren we onze jeugdspelers om aan een jeugdtornooi deel te nemen. Op deze toernooien worden ze vergezeld door een trainer/begeleider van Gentse BC die ze zal coachen.
Gentse BC organiseert ook jaarlijks een jeugdtoernooi in oktober en deelname is voor al onze jeugdspelers gratis. Helaas kan de editie van 2020 niet doorgaan wegens de covid19 pandemie.

 Lidgeld
Jeugdspelers betalen € 100 voor het volledige seizoen. Graag ontvangen we de betaling voor 30 september. Betaal je te laat, dan zal een administratieve kost van 10 euro aangerekend worden.

Betaling gebeurt bij voorkeur via deze link, u wordt dan naar de betaalpagina doorverwezen.
Betaling kan ook via overschrijving op rekeningnummer BE20 7360 6521 2356 van de Gentse Badmintonclub p/a Moerbezielaan 27, 9032 Wondelgem, met als mededeling: “lidgeld jeugd 2020-2021 + naam spe(e)l(st)er”.

Begeleiders gezocht
Voor onze jeugdwerking en G-sporters zijn we nog op zoek naar gemotiveerde krachten. Ben je enthousiast om in te springen wanneer een vaste begeleider verhinderd is of wil je regelmatig begeleiden? Laat iets weten via info@gentsebc.be.  

Corona maatregelen
Op onze website staan alle corona-maatregelen beschreven om op een veilige manier toch sportief en sociaal actief te blijven. Je kan ze hier nalezen. Deelnemen aan de speelmomenten van Gentse BC houdt in dat je je verantwoordelijk gedraagt en ook de veiligheidsmaatregelen strikt opvolgt. De gedragscodes moeten gekend zijn en gevolgd worden. We rekenen op de verantwoordelijkheidszin van ieder!

–> De registratieplicht is niet van toepassing voor de jeugdspelers, de aanwezigheid van de jeugdspelers zal opgenomen worden tijdens elk speelmoment.
Vanaf 12 jaar verwachten we dat een mondmasker gedragen wordt.

We wensen jullie een leuk, gezond en sportief badmintonseizoen toe. En vooral: keep safe!
Het Gentse BC-bestuur
Maarten, Evi, Isabelle, Andy, Blomme en Elisa

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *