Zomerbadminton

Beste badmintonners

Vanaf maandag (morgen) schakelen we over op zomermodus. Onze vertrouwde wielerpiste is gesloten en we spelen vanaf nu in diverse andere sporthallen (Rozebroeken, Bourgoyen, Gusb). Volg op de site in de carrousel waar en wanneer gespeeld kan worden tijdens de zomer.
De speelmomenten van zomerbadminton vind je hier.

Mogen we ook nadrukkelijk blijven vragen om jullie aan de corona-maatregelen te houden aub. Dit betekent dat iedereen zich moet aanmelden als je komt spelen. Dit doe je op de reservatiepagina van JUNI of JULI. Je speelt de volledige avond met dezelfde dubbelpartner, dit is of wordt iemand uit je bubbel van 10. Ook mag er enkel gesport worden in groepen van maximaal 20 personen. Dit betekent dat je ook de volledige avond op hetzelfde zaaldeel blijft.
Reserveer gerust meerdere speelmomenten per week, zolang jullie rekening houden met de regels hierboven. Komt er iets tussen? Annuleer dan je reservatie, zo kunnen wij nog een ander duo gelukkig maken.

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *