Trainers en kandidaten initiator badminton gezocht!

Gentse BC is op zoek naar jeugdtrainers en -coaches voor … en misschien ben jij wel de geschikte kandidaat!  Wil je graag onze jeugd begeleiden en beschik je over minimum een diploma “initiator badminton”? Stuur dan snel een mailtje met je naam/email/gsmnr en eventuele diploma’s of trainerservaring naar voorzitter@gentsebc.be

Heb je nog geen diploma, ben je speler bij Gentse BC en minimum 16 jaar? Of ben je een ouder die zich graag wenst bij te scholen? Regelmatig gaan er initiatoropleidingen door, gepubliceerd op de website van SportVlaanderen. Ook nuttige info zoals de data, kostprijs, toelatingsproef enz. vind je hier.
–> Leden die na het volgen van de cursus actief worden in de trainingswerking van Gentse BC betalen we de helft van de opleiding terug!

Hopelijk laten jullie massaal van zich horen!

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *