Afsluiten inrit Blaarmeersen (werken skatepark)

Beste,

De werken aan het skatepark (t.h.v. de inrit van Blaarmeersen) lopen vlot. Een volgende fase in dit project is het vernieuwen van de klinkerverharding en rijbaan ter hoogte van de inrit aan de Zuiderlaan en de parking van de Topsporthal.
Deze werken starten op maandag 17/02.
Omdat een volledige heraanleg van de rijweg wordt uitgevoerd, dient deze toegang volledig afgesloten te worden:

  • Toegang tot Sport- en Recreatiedomein Blaarmeersen zal tijdens deze periode enkel mogelijk zijn via uitrit Oost, welke tijdelijk ook wordt opengesteld als inrit (opgelet: tweerichtingsverkeer)!
  • De bussen van De Lijn zullen tijdens deze periode het domein binnenrijden via in-/uitrit Oost, om zo via de Strandlaan en Rugbylaan opnieuw op hun vertrouwde traject (Duiklaan, Trimlaan, Campinglaan) te komen. Hierdoor worden de haltes voor het Huis van de Sport (komende van Gent Centrum) en de halte voorbij de slagbomen op de Duiklaan tijdelijk niet bediend. Er wordt een vervanghalte voorzien op de Strandlaan, net voorbij inrit Oost, ter hoogte van Wielercentrum Eddy Merckx.

Vermoedelijke duur van deze werken: max. 4 weken. De aannemer voorziet de nodige signalisatie. Hij probeert de hinder te beperken en de periode van afsluiten zo kort mogelijk te houden.

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *