trainingen seizoen 2019-2020

hallo girls & boys, singles & doubles.

Ik zie jullie wel, shaking… that racket, met zeer veel enthousiasme op speelmomenten maar ook op de zomertoernooien. En ik voel dat jullie beter willen worden. Wel, hier is jullie kans: een volledig seizoen trainingen. Veel techniek, voetenwerk, tactiek en goeie veren pluimen.

Roest niet vast in oude gewoontes en dezelfde bewegingen maar ga voor een smash rechtdoor, vanuit een wisselsprong! Oefen die netshots met spin en durf je tegenstander te flicken in dubbel. Ga voor meer kwaliteit en slagvastheid, door te trainen met een gelijkwaardige tegenstander en een goeie veren pluim.

Voor de nieuwelingen onder jullie die het bovenstaande grappig en chinees vinden, zijn er natuurlijk ook trainingen voor het aanleren van de juiste grepen, netspel, de opslag, lob en drop, vrijdag driven, de clear, en ten slotte de smash. En dat doen we door veel pluimen aan te geven, voor iedereen op zijn of haar tempo.

Verder beloof ik om iets minder fysiek zware opwarmingen te geven maar wel af en toe nog een paar shuttle runs ;-)

We starten vanaf vrijdag 6 september en gaan 12 trainingen door tot en met Vrijdag 20 december! Op 13 september, 4 oktober, 1 en 8 november is er geen training. Vanaf 10 januari starten we opnieuw voor een 2de reeks. Het is opnieuw mogelijk om voor een heel seizoen in te schrijven met korting.

De inschrijvingspagina met praktische info volgt nog.

tot op de court

Steven V

Geef commentaar

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *