Inschrijving Tactische Training

UPDATE
(NL) De eerste groep van 8 is gevormd, de inschrijvingen blijven echter open: bij genoeg enthousiasme maken we gewoon een nieuwe groep!
(ENG) The first 8 spots are filled, however you can still subscribe: if there is enough interest new sessions will be created!


Dag badmintonners,
Na een kort proefproject is het eindelijk zover: de tactische training.


Wat?
In een zomerreeks van 10 sessies zal trainer Sven Vlerick verschillende strategische aspecten van badminton belichten met bijhorende techniek. Deze training is gericht op competitieve spelers en omvat sessies voor enkel, dubbel en mix. Om efficient te zijn wordt er gewerkt in een kleine groep van maximum 8 personen. Maar wees gerust: wanneer de vraag veel groter blijkt dan het aanbod, kunnen er uiteraard extra sessies georganiseerd worden!

Wanneer?
De trainingen zullen doorgaan op zondagavond van 18:00 tot 20:00 in sporthal Driebeek.
Dit gedurende de maanden juni, juli, augustus en begin september. De eerste 3 sessies zijn gepland op 16, 23 en 30 juni en focussen op gemengd dubbel. De data van de volgende sessies zullen een kleine maand voor aanvang aangevuld worden.

Prijs?
Een aparte sessie bijwonen kost 12€, om de hele reeks van 10 sessies te volgen gelieve dit bij de inschrijving aan te duiden en dan neem ik verder contact op. Deelnemers van de volledige reeks hebben voorrang op inschrijvingen voor een enkele sessie.


Good news everyone,
After a short period of testing, the tactical training has arrived.

What?
During 10 summer sessions we’ll dive in to the tactics and complementary techniques of a badminton game. Under supervision of trainer Sven Vlerick a small group of players will be able to improve their competitive play. To improve efficiency, places are limited to 8. If more people would like to participate than the course allows, I’ll try to create extra sessions to meet the demand!

When?
The sessions will take place on Sunday evenings between 18:00 and 20:00 in Driebeek during June, July, August and the beginning of September. The first 3 sessions are scheduled for 16, 23 and the 30th June and focus on mixed doubles. Other dates will be announced later.

Price?
Attending an individual session costs €12. To subscribe to the entire 10 session course, please select the option in the form and I’ll get back to you with further details. Participants of the entire course have priority over subscriptions of a single session.


  •   Volledige reeks van 10 sessies
      Individuele sessies
  • Warning: Undefined array key "attributes" in /customers/2/3/0/gentsebc.be/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/formelements/formelements.php on line 98 Warning: Undefined array key "attributes" in /customers/2/3/0/gentsebc.be/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/formelements/formelements.php on line 98 Warning: Undefined array key "attributes" in /customers/2/3/0/gentsebc.be/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/formelements/formelements.php on line 98
      16/06/2019 (MIX)
      23/06/2019 (MIX)
      30/06/2019 (MIX)

Inschrijvingen:

VoornaamAchternaamSessieDatum
VoornaamAchternaamSessieDatum
ChristianRigoirVolledige reeks van 10 sessies
PaulienVan LuijkVolledige reeks van 10 sessies
JanHasselmeyerVolledige reeks van 10 sessies
LieseMissinneVolledige reeks van 10 sessies
TimVan CampenhoutVolledige reeks van 10 sessies
BoyeBuyensVolledige reeks van 10 sessies
DirkPoelmanVolledige reeks van 10 sessies
NeleVan der HaegenVolledige reeks van 10 sessies
DiedeSeldeslachtsVolledige reeks van 10 sessies
KellyFocketijnVolledige reeks van 10 sessies
KatiaEvdokimovaVolledige reeks van 10 sessies
BlommeMolenstraVolledige reeks van 10 sessies