Clubkampioenschap dubbel heren/dames

Beste Gentse BC’ers,

op vrijdag 18 mei gaan we er weer tegen aan tijdens een gezellige avond badmintonnen. Op die avond organiseren we ons clubkampioenschap Dubbel Heren en Dubbel Dames.
Iedereen die er zin in heeft kan zich inschrijven voor dit evenement. Er wordt die avond in 3 sterktes gespeeld voor heren en 3 sterktes voor dames. We beginnen met het spelen in poules waarna de beste 2 van iedere poule het verder uitvechten voor de titel in KO schema. De 3de en 4de van iedere poule vechten het dan verder uit voor de verdere plaatsen op de eindranking.
De enige voorwaarde om deel te nemen is lid zijn van Gentse BC en zin hebben om te badmintonnen ;)
We spelen die avond voor de titels in dubbel, zowel voor dames als heren, dit wil zeggen dat iedereen zich kan inschrijven met zijn/haar partner voor ons kampioenschap. Heb je nog geen partner, niet getreurd, schrijf je gewoon in met partner gezocht en wij koppelen je wel aan iemand bij afsluiten van de inschrijvingen.
Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier of door een mailtje naar Andy ( andydb1983@gmail.com ) met vermelding van jou naam, die van jou partner of partner gezocht en in welke sterkte jullie denken te willen/kunnen spelen. De sterktes waar je kan uit kiezen zijn sterk, goed of matig. Twijfelen jullie in welke sterkte jullie best kunnen inschrijven vraag het dan gerust eens aan medeclubgenoten op de speelavonden.
De loting voor ons clubkampioenschap gebeurt op donderdag 17 mei om 20u dus alle inschrijvingen moeten Andy voor dat moment bereikt hebben om deel te nemen.
Op vrijdag 18 mei wordt er gevraagd dat iedereen die deelneemt om 19u aanwezig is zodat we kunnen opwarmen en om 19u15 ten allerlaatste met de eerste wedstrijden kunnen aanvatten. Op de avond zelf zullen er ook terreinen worden vrij gehouden voor opwarming en vrij spel.
Veel oefen plezier iedereen en tot 18 mei allemaal,
Groeten van het bestuur
clubkampioenschappen

VoornaamNaamIk schrijf me in voorNaam Partner
VoornaamNaamIk schrijf me in voorNaam Partner
PaulienVan Luijkhet dubbelkampioenschap GOEDCaroline Wellens
Aureliekhammavonghet dubbelkampioenschap GOEDNele VDH
ThomasDekeyserhet dubbelkampioenschap STERKBert Mullaert
JoachimBontehet dubbelkampioenschap GOED/
VeroniqueCloquethet dubbelkampioenschap STERKEvi Weymaere
MelanieDesegherhet dubbelkampioenschap GOEDKathrin Mûller
SarahClaeyshet dubbelkampioenschap STERKSibbel De Mits
KartikLhet dubbelkampioenschap MATIGKishore
KartikLhet dubbelkampioenschap MATIGKartik Lakshminarasimhan
SibbelDe Mitshet dubbelkampioenschap STERKSarah Claeys
ElenaKuypershet dubbelkampioenschap STERKIsabelle Vercaigne
ChidharthKrishnarajhet dubbelkampioenschap MATIG
ThiberiuBanicahet dubbelkampioenschap MATIG/
AndyDe Brauwerhet dubbelkampioenschap STERKYoren D'Haese