Trainingen voorjaar 2018

Beste badmintonners,

De trainingen starten weer!

Met nu vrijdag 19/01 van 19u30 tot 21u een gratis training voor iedereen die zin heeft om de 2de seizoenhelft goed in te zetten.

Vrijdag 26/01 is de zaal gesloten en zal er dus ook geen training zijn. Maar vanaf vrijdag 02/02 start de training weer vol continu.

In tegenstelling tot de vorige reeks, zal enkel Steven nog training geven en dit aan 1 grotere groep van 19u30 tot 21u00.

Meer info zoals prijzen en een online inschrijvingsformulier verschijnen hier binnenkort.

Hieronder nog een woordje uitleg van jullie trainer Steven.

Hallo toekomstige Viktor Axelssen’s en Tai Tzu Ying’s.
2018 wordt een fantastisch badmintonjaar. Jullie skills zullen toenemen, jullie snelheid zal verhogen, jullie krijgen meer smash-en clear power. Ook jullie voetenwerk zal verbeteren en jullie zullen meer variatie gebruiken in jullie badminton-slagen. Jullie krijgen meer stamina, een betere uithouding en jullie zullen minder fouten maken. En en en… jullie krijgen een beter inzicht en een betere verstandhouding met je partner in dubbelspel.
Hoe zal dat gebeuren? Door training te volgen vanaf 19 januari.

En ik wil ook eens een oproep doen naar de besten van de club, die vroeger vele reeksen volgden en zeker een goeie training nog kunnen gebruiken. Ik zal zeker hun oefeningen aanpassen en hoop ook op demonstraties van hun voorbeeldige techniek!
Uw trouwe en levendige trainer, Steven.