Gentse 5H goed bezig

Na eerdere overwinningen tegen Wetteren, Sentse en Aalsterse stond gisterenavond de uitmatch tegen Evergem op het programma. Het beloofde een zware partij te worden en een partij die we niet mochten verliezen met het oog op de titel. Na een goede start met 2 overwinningen in de eerste dubbels kwam toch een zwarte wolk opdagen na een verloren 3-setter in dubbel 3. Maar met overwinningen in dubbel 4 en de eerste 2 enkels werd de overwinning veilig gesteld. Verlies in de 3de enkel van mezelf kon de pret niet meer bederven en de overwinning werd erna nog glans bij gegeven door een overwinning van Bram in enkel 4. Eindresultaat was een 2-6 uitwinst voor ons en een 4de overwinning op rij voor Gentse 5H. 4 op 4 en toch al een beetje denkend richting het behalen van de titel dit jaar