3H op weg naar 8-0 overwinning

Bij deze is Buggenhout gewaarschuwd: als de trend zich verder zet, dan worden ze #opgekuist op 8 oktober!! En dat allemaal dankzij wat basis-statistiek waar politici nog een puntje aan kunnen zuigen ;-)

Punt 1 gebruikt in de extrapolatie: ma 18-9 speelt Gentse 3H de pannen van het dak tijdens de voorbeschouwing in de kleedkamer, maar vergeet dit niveau door te trekken naar de sportzaal. Gevolg 8-0 verlies tegen ouwe-getrouwe Stekene 1H. Het enige dat we effectief hebben kunnen afdrogen was Daan zijn sportzak want daarin was er 1l water uitgelopen. De tegenstander bleef nog vriendelijk want ‘een paar wedstrijden waren toch nog spannend…’ (= 3 driesetters). De terugtocht, die we al met een zwaar gemoed aanvatten, werd door wegenwerken en ik-volg-mijn-gps-blindelings een ware nachtelijke calvarietocht.

Punt 2 gebruikt in de extrapolatie: zo 24-9. Wat in het begin van de week nog een overdaad aan spelers leek (7), werd op de dag des oordeels nét genoeg om niet in zeven haasten een vervanger op te roepen (4). Tegen een op papier een pak sterkere tegenstander werd deze keer maar 1 driesetter gespeeld, die we eigenlijk hadden kunnen winnen en die het verschil had kunnen maken tussen een 4-4 en een 5-3 overwinning. Helaas, het bleef bij 1 punt en een pak herwonnen zelfvertrouwen.

Het kan dus niet anders dan dat we binnen 2 weken beginnen aan onze opmars naar de top, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dan ook nog met een 8-0 overwinning!