1D knalt met twee keer winst in week 1

1D heeft zijn seizoensstart niet gemist! Met twee overwinningen in de eerste week zou je denken dat ons team heel de zomer door conditietrainingen heeft gedaan, geen enkele avond zomerbadminton gemist heeft, dagelijk lunges & planks oefent en elke BBQ aan zich voorbij heeft laten gaan om een gezond slaatje te eten en zedig watertje te drinken.

Dat zou je dus kunnen denken, maar niets is minder waar. Integendeel, ons teampje blijkt nu al de prijs voor meest geblesseerde Gentse ploeg te ambiëren. Zo wist Sofie zich al bij het dansen een week op voorhand pijnlijk te blesseren aan de kuit, doet ons Vero haar nek maar heel bizar, en moest Liese tijdens haar eerste enkel door haar enkel al opgeven. Daarenboven hebben we bij de tweede match ook onze tegenstander met dit virus aangezet, die terstond ook een enkel moesten wisselen door blessure. Maarten, leg jij wat extra verzekeringspapieren klaar voor 1D?

Ondertussen zijn Sofie haar drops wel heel scherp (in het net dus) en haar clears goed stevig (buiten dus), vergeten we soms dat ons Sibbel een linkse is (juust!), probeert Sarah C ons Spartaans zomerdieet te kraken met heerlijke zelfgebakken koekjes, weet Sibbel perfect te voorspellen wanneer Sarah M in het net gaat opslaan, en is Vero schijnbaar haar smash (en haar sleutels) kwijt tijdens het enkelspel.

Maar desalniettemin zijn we toch twee keer gewonnen dus, en dat kan enkel veel goeds voorspellen voor het nieuwe seizoen. Zo onthou ik vooral de spannende dubbelmatch die de zusjes Missine speelden, waarbij ze met een flinke achterstand toch nog een knappe setwinst binnenhaalden. Hoewel ze de match niet wonnen, smaakte dat zeker naar meer. Ook Sarah C en Sofie zetten al een stevige dubbelprestatie neer, Vero en Liesse maakten brandhout van hun tegenstanders, en Sibbel laat naar gewoonte weinig ruimte voor puntenverlies, of dat nu in enkel of dubbel is :)

Stel u dus voor, dat wij bij de volgende match, pas eind oktober, effectief fit zijn! Dan gaan ze daar wat meemaken, in Eeklo!