Herdenking Way

Goedemorgen,

Iedereen die twee jaar geleden bij Gentse BC speelde of tegen Gentse 4H van dat seizoen herinnert zich nog wel Way. De man die rapper smashen terugsloeg dan dat jij ze kon versturen… Een paar weken terug kregen we een berichtje van zijn jammerlijk overlijden.

Gisteren meldde Caroline ons dat er een herdenking zal georganiseerd worden.

Good afternoon, It has been several weeks now since our friend and colleague Way passed away. In his memory, we will organize a gathering at the campus Coupure, on September 4th at 4pm. It is an opportunity to talk about him, share some thoughts, and bring up the happy memories that Way by necessity of his ever-laughing presence brought to us. It is as well our opportunity to say Way goodbye and to show our support to his girlfriend and our colleague Xu. We are looking for people that would like to take the word: this could be sharing some nice memories, bringing a nice poem in whatever language, etc. Please let us know soon if you want to do this, as we want to start organizing this soon. We are also looking for pictures of Way. Any of the undersigned can be contacted for this. This message can also be forwarded to those we may have missed and who may want to attend.

Mensen die een bijdrage willen leveren of de herdenking bijwonen ter nagedachtenis van Way kunnen dit via:

Sterkte aan alle kennissen, vrienden en familie van Way.