1D begint sterk met 16-0

Onze eerste damesploeg heeft in de eerste twee wedstrijden van het seizoen nog geen steken laten vallen. Tegen Oudegem 2D speelden Vero, Sarah M, Sibbel en Elisa thuis sterke matchen en wisten de tegenstander met overtuigende cijfers aan de kant te zetten. Alleen de enkel van Elisa werd nog spannend, maar op 25-23 wist Elisa toch de match te winnen!

Op verplaatsing tegen Pluimplukkers 3D konden we gisteren de stunt herhalen. Deze keer zonder ploegkapitein Elisa, maar alsnog met 6 dames sterk (Vero, Sarah M, Sarah C, Sibbel, Liese, Sofie) zakten we af naar de Rozebroeken. De dubbels draaiden vlot. Enkel Sarah C en Liese moesten een beetje hun draai vinden, maar haalden uiteindelijk overtuigend de derde set binnen. In de enkels gaven we zelfs geen enkele set prijs – en zo konden we al vroeg gaan genieten van de lekkere broodjes die op ons stonden te wachten. Benieuwd of we deze “winning streak” kunnen volhouden!

1 comment
  1. Stijn Cabus
    Stijn Cabus
    4 oktober, 2016 at 20:17

    Strak bezig dames!

Commentaar geven kan niet langer