Online ploegopstellingsformulier

Beste Ploegkapitein (en bij uitbreiding alle geïnteresseerde spelers),

De Gentse BC is toch behoorlijk trots om aan te kondigen dat we de voorbije maanden druk in de weer geweest zijn met een online ploeguitwisselingsformulier. In samenwerking met PBO werd er een module uitgebouwd waar je naar hartelust je team kan samenstellen zonder je zorgen te maken of je geen ingewikkelde spelregel van de c320 over het hoofd zag. De module geeft aan of je opstelling geldig is en geeft dus een foutmelding als je een verkeerde keuze maakt. Zowel het kiezen van de spelers als de opstellingsvolgorde worden gescreend.

Check het uit op http://competitie.badminton-pbo.be,een helpmij-video kan je hieronder zien

Tot uw dienst!

ps: Voorlopig is de module nog in “test-fase” dus als je nog een bug tegenkomt, let us know!

2 comments
 1. Bart Pringels
  Bart Pringels
  28 november, 2014 at 13:40

  misschien handig om ook nog ergens de ploegkapitein te kunnen invullen? Bij het downloaden van het formulier wordt er niks ingevuld… Voor de rest werkt het systeem perfect! staat reeds bij mijn favorieten. Bart”ping” Pringels. kapitein Lokerse 6G

  • Thomas Dekeyser
   Thomas Dekeyser
   29 november, 2014 at 23:45

   Dag Bart, ik heb je per email om wat extra info gevraagd. Kan je hier eens naar kijken aub? dank, thomas

Commentaar geven kan niet langer