6G kampioen in 4e prov

Gentse 6G had mathematisch genoeg aan 1 punt uit 3 matchen om de kampioenstitel veilig te stellen. Zoals een echte kampioen speelden we niet op veilig en behaalden we al 1 overwinning. Komende weken kunnen we dus nog verder uitlopen op de 2e in de stand!

Hoewel de partij aanvankelijk gemakkelijk begon voor de dames, raakten ze in de tweede en derde set de concentratie kwijt. Melanie verloor nadien ook de dames enkel. De vele matchen beginnen hun tol te eisen en een energie-dip was de oorzaak. Elena, onze vaste invalster, kon haar enkelwedstrijd wel winnen. De herendubbel, met Bart en Ruud begon ook wat rommelig. Pas in de tweede helft van de eerste set konden ze uitlopen en het hogere niveau in de tweede set ook aanhouden. Ruud mocht nadien ook zijn enkelmatch winnend afsluiten. Jan kwam ook aan de bak in het heren-enkel en won opnieuw erg overtuigend. Zo konden we de mixen aanvatten met een 4-2 tussenstand én reeds voldoende punten op zak voor de kampioenstitel.

Jan en Elena speelden daardoor heel ontspannen. Ze schonken hun tegenstanders slechts enkele troostpunten in de 2 sets. Bart en Melanie speelden dan weer te geforceerd, waardoor vele fouten werden gemaakt. Zij haalden het uiteindelijk in 3 sets op vechtlust waardoor we als eindstand 6-2 op de bordjes konden zetten.
Proficiat team met jullie prachtige prestaties dit seizoen! Geen enkel verlies dit jaar, de titel is meer dan verdiend!

1 comment
  1. Sofie
    Sofie
    15 april, 2014 at 14:55

    Proficiat 6G! Op naar 3e! :-)

Commentaar geven kan niet langer