6G kampioen in 4e prov zonder nederlaag!

Reeds vorige week waren we al zeker van de kampioenstitel. Er stonden echter nog 2 matchen op het programma die ons de mogelijkheid gaven de puntenkloof verder uit de diepen met de 2e in de stand.

beker 6G

Woensdag werden we verwelkomd door schimmels en kauwgom in De Wuiten. We hadden ons goed voorbereid op deze ontmoeting (lees: skipak in de sportzak, handdoek thuisgelaten) en dit werd ook vertaald in de eindstand: 1-7. De heren- en damesdubbel, alsook de mixen, werden overtuigend gewonnen in 2 sets. De enkels waren ook geen probleem voor Ruud en Eva. Bart had het iets lastiger, maar klaarde de klus in 3 sets. Melanie verweerde zich sterk (16-21, 28-26, 16-21) maar dit bleek net niet voldoende om forfait cijfers op de bordjes te zetten.

Zondag verplaatsten we ons naar De Pinte. Ook hier hadden we niet veel moeite met de dubbelwedstrijden, allebei in 2 sets geklaard. Bart en Melanie verloren beiden hun enkelmatch (wij begrijpen niet hoe het komt dat Latem zo laag geklasseerd staat, want ze spelen ├ęcht goed). Eva maakte het zichzelf soms wat moeilijk door ongeconcentreerd te spelen, maar ze wist toch het punt te pakken. De clash tussen Ruud en Bert (HE1) was een demonstratiewedstrijd met lange rally’s, schijnbewegingen, snoeiharde smashes en haarscherpe netdrops. Gelukkig voor ons trok Ruud aan het langste eind in 3 nagelbijtend-spannende sets. Nadien zorgden Bart en Eva voor het winnende punt (eindstand 3-5) bij de mixen. Met Jan en Melanie verliep het iets minder vlot en zij verloren in 2 sets.

Op gepaste wijze vierden we nadien onze kampioenstitel op restaurant, met een heerlijk Italiaans gerecht voor onze neus!

3 comments
 1. Maureen
  Maureen
  29 april, 2014 at 13:02

  Proficiat met het kampioenschap!

 2. Bart P
  Bart P
  28 april, 2014 at 14:41

  Proficiat! Jullie hebben een mooi seizoen achter de rug.

 3. Sofie
  Sofie
  28 april, 2014 at 09:57

  Duidelijk een sterk en samenhangend team, doe dat goed volgend jaar in 3e!

Commentaar geven kan niet langer