1G speelt kampioen in 1e provinciale!

Na het zakken uit de liga vorig jaar, speelt 1G dit jaar kampioen in de 1e provinciale! Heel het seizoen stond Gentse 1G eigenlijk aan de leiding in het klassement, dankzij een 6-2 thuisoverwinning tegen de andere titelkandidaat, Eikenlo 2G. Even leek het tij nog te keren nadat we in de terugronde verloren van Eikenlo met 3-5, en we ook in Lokeren onverwacht punten lieten liggen. Echter liet ook Eikenlo steken vallen tegen Latem-De Pinte, en met hun recente verlies tegen de Pluimplukkers zijn wij mathematisch zeker van de titel, gezien onze puntenvoorsprong en voordelige setsaldo :-)

Komende zondag spelen we nog onze laatste match tegen Latem-De Pinte, supporters uiteraard zeer welkom om ook achteraf nog ééntje te drinken op onze titel :-)

3 comments
 1. Stijn Cabus
  Stijn Cabus
  9 april, 2014 at 18:03

  Strak werk folks!

 2. Bart
  Bart
  9 april, 2014 at 10:39

  Proficiat!

 3. Isabelle
  Isabelle
  8 april, 2014 at 12:07

  Proficiat met de titel 1G!
  6G gaat proberen even goed te doen en heeft nog nood aan 1 puntje (nog 3 wedstrijden te spelen) om de titel binnen te halen in 4e prov. Aanstaande zondag mogelijks 2 feestjes. Supporters ook voor ons zeker welkom :)

Commentaar geven kan niet langer