The Flying Shuttles 1D – Gentse 1D: 2-6

Het mooie weer ten spijt moest 1D zondag om 16u reeds aantreden in het rustige (doodse? ;-)) Zaffelare. In de heenronde wonnen we nog vlot tegen The Flying Shuttles, en ook deze keer verwachtten we niet echt veel problemen. In de kleedkamer werd een democratische opstelling ineen geboxt, en dan konden we aan de slag, aangemoedigd door alweer een grote supportersschare (ons nog steeds geblesseerd Grietje, en het olijke trio Dieter-Stephen-Bart).

Veronique en Sarah zochten revange voor de (nipt) verloren dubbel van vorige keer, en konden inderdaad deze keer hun dubbel wel winnen, al hadden ze het niet onder de markt. De winst ging echter later ten koste van beiden hun enkelspel, dus zo kunnen we bezig blijven, maar goed ;-)

Alle andere matchen werden in ons voordeel beslecht: Maureen en Johanna beginnen hun draai te vinden, en ook bij Sarah en mezelf draait het de laatste tijd goed, dus twee vlot gewonnen dubbels. Ook Vero en Maureen konden na een concentratiedipje in de derde set van hun dubbel overtuigend winnen. Johanna en ik wisten tenslotte beide onze enkels te winnen in twee sets.

2-6 winst, en een deel van ons ploegje zakte nog af naar de Bourgoyen om te gaan supporteren voor 2H, en voor de afscheidsdrink/frietjes/dessert van Paul/Dirk en Bart/Maureen/mezelve, al is het seizoen nog niet helemaal gedaan natuurlijk ;-)

-Sofie

2 comments
 1. Griet
  Griet
  1 april, 2014 at 19:46

  Ik stel voor dat we ook die laatste match winnen. ;-)
  Hopelijk ben ik tegen dan weer in staat om potten te breken in plaats van mijn eigen voeten :-D

 2. Sofie
  Sofie • Bericht auteur •
  1 april, 2014 at 10:05

  PS: 1D staat hiermee definitief op de derde plaats in het klassement (8 ploegen), Eikenlo speelt kampioen en Buggenhout wordt tweede. De laatste match spelen we nog op 27 april, thuis tegen 4Ghent.

Commentaar geven kan niet langer