Evergem 1H – Gentse 4H

Vorige vrijdag vond de eerste wedstrijd van 4H plaats in een hete sporthal in het gezellige Evergem. Jammer genoeg viel deze wedstrijd samen met een sleutelwedstrijd van de rode duivels (ik heb de indruk dat ze de laatste tijd alleen maar sleutelwedstrijden meer spelen ;-) ). De kapitein van de tegenstander stelde daarom voor om er maar direct 4-4 van te maken en samen naar de match te kijken… Jammer genoeg gingen wij niet in op dit voorstel, want we hadden alle vier (Stijn, Thomas, Jeroen en ik) nog een beetje (veel) last van begin-van-het-seizoen-nog-niet-zo-goed-in-form-zijn.

De wedstrijd eindigde in een logische 5-3, na winst van Stijn en Thomas in de dubbels (waar is de tijd dat dit onze sterkste discipline was?) en Thomas en mijzelve in de enkels. Volgende zondag al direct mogelijkheid tot revanche, en knallen zullen we!

gr Simon