Op 1 augustus 2013 gaat het nieuwe nationale ranking systeem definitief van start. Alle bestaande klassementsreglementen werden vervangen door een volledige nieuwe reglementering.
Een eerste evaluatie zal gebeuren op 1 maart 2014. Spelers die meer punten behalen dan de bovenste limiet van de reeks zullen stijgen. Zij die minder punten scoren dan de onderste limiet van de reeks zullen dalen. Van dan af zullen er 3 evaluaties zijn per seizoen.

Volgens reglement C708 van Badminton Vlaanderen zijn dit de grenswaarden voor klassementsveranderingen:

Klassement Punten
A 2500
B1 1075
B2 600
C1 350
C2 120
Volgende gegevens worden automatisch dagelijks bijgewerkt op basis van meest actuele data beschikbaar op www.toernooi.nl. Onderstaande data dateert van ‘‘.
5 Reacties op “Sterktelijst Gentse BC”

   • Sofie

    Het lijkt gefixt, Thomas! Jammer genoeg zitten er ook nog genoeg bugs in de PBO hun puntenverwerking zelf. Zo kreeg ik een keer 40 punten en een keer 80 punten, telkens voor winstmatchen in 1e prov die 100 ptn zouden moeten opleveren volgens C705…

    dus het beste is om uit deze cijfers nog niet té veel conclusies te trekken ;-)

    Beantwoorden
    • Thomas

     Zonet echt gefixt zodat het script automatisch meest recente gegevens oppikt.

     Over naar PBO om hun puntentelling op orde te krijgen. Of misschien NSA’s gewijs inbreken bij toernooi.nl? :-)

     Beantwoorden
 1. Sofie

  Dit is leuk gedaan, maar volgens mij update het niet altijd even goed. “Onderstaande data dateert van ‘2013/09/13 06:30:06‘.” maar als ik vandaag op tornooi.nl naar de rankings kijk, zie ik andere waarden!

  Beantwoorden

Geef een reactie

* Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

 • wordt niet gepubliceerd