Onze gebruikelijke sporthallen

Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Zuiderlaan 8, 9000 Gent, Tel.: 09/245 75 08

wielercentrumeddymerckxwielercentrumedddymerckx

Wij spelen op het middenplein. Als je binnenkomt, sla je rechts af.50 meter verder vind je rechts de kleedkamers en links de trap naar beneden om naar het middenplein te gaan.

 

Ligging en bereikbaarheid:
Met de wagen:
Autosnelweg E-40 Brussel-Oostende: Afrit 13 Gent West – Drongen nemen en vervolgens de richtingwijzers Sport- en Recreatiecentrum Blaarmeersen volgen tot aan de Topsporthal; Maw neem de steenweg richting Drongen en Gent centrum. Onmiddelijk na de tweede brug rechts afslaan en dan de tweede rechts langs het water (watersportbaan). Rij nu verder langs de watersportbaan zoals op de plannetjes aangegeven.
Autosnelweg E40 Oostende – Brussel: Afrit 14 Gent Expo. Laat het Holiday Inn Hotel en de Expo aan uw rechterkant liggen. Vervolg rechtdoor over het rondpunt richting “R4 Zelzate”. Over de brug en langs de vaart volg je deze gedurende 2,8 km om dan rechts af te slaan richting “Blaarmeersen”. De Topsporthal Vlaanderen is gelegen juist voor de inrit van het Sport- & Recreatiecentrum Blaarmeersen. Volg de weg verder naar de Wielerpiste zoals op het Plan detail aangeduid.

Met het openbaar vervoer:
Met de trein spoor je naar het treinstation Gent Sint-Pieters. Op busperron 16 neem je de bus 8, 41 of 43 rechtstreeks naar de Blaarmeersen. Er zijn verbindingen telkens op het uur, 15 minuten, 30 minuten en 45 minuten na het uur. Afstappen aan de halte ingang Blaarmeersen, net na de halte aan het huis van de Sport.Wegbeschrijving_Wielerpiste_Eddy_Merckx_3Wegbeschrijving_Wielerpiste_Eddy_Merckx_5

Sporthal Bourgoyen, Driepikkelstraat 30, 9030 Mariakerke, Tel.: 09 227 33 22

Bourgoyen_Sporthal_Driepikkelstraat30_9030_Mariakerke

Bereikbaarheid
Sporthal Bourgoyen is bereikbaar met bus 3
Vanuit Gent-Sint-Pieters met tram 1 met aansluiting op bus 3 of met tram 4 met aansluiting op bus 3 of met bus 9 met aansluiting op bus 3.

Occasionele sporthallen

Sporthal GUSB, Watersportlaan 3, 9000 Gent, Tel.: 09 264 63 14, E-mail: sport@UGent.be

Bereikbaarheid
Alle bussen richting watersportbaan. Op 15 min wandelafstand van station Gent-St-Pieters

Sporthal Keiskant, Keiskantstraat 3, 9031 Drongen (Gent), Tel.: 09/266 06 56

Hier wordt regelmatig gespeeld op bv ons CK (clubkampioenschap)

20100207_GENTSE_BC_RECR_TORNOOI_1
20100207_GENTSE_BC_RECR_TORNOOI_2

Ligging en bereikbaarheid
Met de wagen:
Autosnelweg E-40 Brussel-Oostende: Afrit 13 Gent West – Drongen nemen en vervolgens de tweede straat links nemen (“Sint-Gerolfstraat”). Dan de eerste straat rechts en je bent er. De richtingwijzers Sporthal Keiskant volgen.
Autosnelweg E40 Oostende – Brussel: Afrit 13 Gent West – Drongen nemen. Aan het einde van de afrit links afslaan, over de brug van de autostrade rijden en vervolgens de derde straat links nemen (“Sint-Gerolfstraat”). Dan de eerste straat rechts en je bent er. De richtingwijzers Sporthal Keiskant volgen.

Met het openbaar vervoer:
Met de trein spoor je naar het treinstation Gent Sint-Pieters. Sporhal Keiskant is bereikbaar met bus 14/15/17. Vanuit Gent-Sint-Pieters met bus 14 met aansluiting op bus 17 of met tram 4 met aansluiting op bus 17 of met bus 15 met aansluiting op bus 17

Sporthal Neptunus, Botestraat 98/100, 9032 Wondelgem (Gent), Tel.: 09 254 46 90

Een sporthal dicht bij de sporthal Bourgoyen

Sporthal_Neptunus_wegbeschrijving
sporthal_neptunus_buiten_en_binnen
Ligging en bereikbaarheid
Met de wagen:
Autosnelweg E-40 Brussel-Oostende: Afrit 14 Sint-Denijs-Westrem. Rijd richting Ikea en volg pijltjes richting R4 Zelzate. Na +/- 7 km op de R4, rij rechtsaf richting Eeklo-Gent (onmiddelijk na een bocht over de Schelde). Sla linksaf aan het kruispunt (aan de verkeerslichten). Sla de 2de links af. Je bent nu in de Groenestaakstraat die doorloopt in de Botestraat. Net voor de tramsporen, sla je linksaf en je bent er.
Autosnelweg E40 Oostende – Brussel: Afrit 13 Gent West – Drongen. Rijd richting Drongen en volg pijltjes richting R4 Eeklo-Zelzate. Eens op de R4, volg de route hierboven beschreven.
Je kan ook op de R4 doorrijden en rechts afslaan in Wondelgem. Rij dan tot aan het kruispunt (aan de verkeerslichten – vierweegse) en sla daar rechtsaf. Je rijdt nu voorbij een Colruyt, dan over de tramsporen en de volgende straat sla je rechtsaf. Proficiat! Je bent er.

Met het openbaar vervoer:
Sporthal Neptunus is te bereiken met bus 6/52/53/54, tram 1/10
Er is ook een treinstation in Wondelgem – op 1.5 km van de sporthal

Sporthal Wolfput

Wolfputstraat 92, 9041 Oostakker (Gent), Tel.: 09 251 05 43, Internet Info Link

Bereikbaarheid
Sporthal Wolfput is te bereiken met bus 70/71/72/73/74

5 Reacties op “Locaties”

 1. Willy Van Delsen

  Maarten, wil jij haar via Facebook eens contacteren over hoe in Eddy Merckx en Bourgoyen te geraken op de meest comfortabele manier, ze heeft geen auto.

  Beantwoorden
 2. Willy Van Delsen

  Ze zoekt de snelste en meest economische manier om in de hal(len) te geraken. Ze heeft geen auto, het is dus te voet of met tram of bus.

  Beantwoorden
 3. Willy Van Delsen

  Er woont in Gent een buitenlandse umpire die graag in Gent competitie zou spelen. Spelen jullie competitie in Eddy Merckx ? Zij woont op de Bijlokevest.

  Beantwoorden
  • Maarten Van Wassenhove

   Hoy Willy,

   Nieuwe (competitie-)spelers zijn bij ons altijd welkom, ongeacht het speelniveau, We hebben ploegen die spelen van 1ste Prov. tot 5de Prov.

   Wij trainen maandag, woensdag en vrijdag in de Eddy Merckx wielerpiste en spelen zondag competitie in de Bourgoyen.

   Kom gerust eens testspelen en dan kunnen we eens in persoon spreken (ik ben er altijd op woensdag en vrijdag)

   Voor meer info kan jij of zij ons altijd contacteren op competitie@gentsebc.be

   Groetjes,
   Maarten

   Beantwoorden
   • Willy Van Delsen

    Dag Maarten, het gaat over een buitenlandse umpire die voor 4 jaar in Gent komt studeren. Ze zoekt een club waar ze kan trainen en competitie spelen. Ik geef de info door. Ze heet Kamasha Robertson en je kan haar vinden op Facebook.

    Beantwoorden

Geef een reactie

* Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

 • wordt niet gepubliceerd