seizoen competitie/tornooi-speler volwassenen -18 jarigen -16 jarigen
aug – juli volledig seizoen 120 € 100 € 80 € 65 €
jan – juli half seizoen 90 € 70 € 65 € 50 €
april – juli einde seizoen 50 € 40 € 30 €
juni – juli zomer 30 € 25 € 15 €

 

Het lidgeld voor een volledig seizoen bedraagt EUR 100,00 voor volwassenen, EUR 80,00 voor -18 jarigen (=nog geen 18j zijn op 1 augustus) en EUR 65,00 voor -16 jarigen (=nog geen 16j zijn op 1 augustus).
Competitiespelers en mensen die officiële tornooien meespelen betalen EUR 120,00 voor een volledig seizoen, dit omwille van het gebruik van veren shuttles en het hogere lidgeld voor de centrale Badminton Vlaanderen organisatie.
Het lidgeld omvat het lidgeld van Badminton Vlaanderen, via dewelke je ook verzekerd bent.

Zij die al lid zijn van een andere club aangesloten bij Badminton Vlaanderen, kunnen als gastlid bij de Gentse BC spelen en krijgen een korting op het lidgeld van EUR 15,00.

Als lid kom je zoveel spelen als je wilt.

Het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op rekeningnummer BE48 0682 0580 4927 (BIC: GKCC BEBB) van de Gentse Badmintonclub p/a Heiveldstraat 293, 9040 St.-Amandsberg met als medeldeling “LIDGELD naam spe(e)l(st)er”.
Voor bestaande leden is betaling van het lidgeld (liefst via overschrijving) voldoende bewijs om lid te blijven van onze club.  Deze betaling ontvangen we dan ook graag voor eind september. Voor onze ‘vergeetachtige’ bestaande leden: indien je later betaalt dan 1 oktober komt hier EUR 10 administratieve kost bij! Betaal je pas na 1 november, dan komt daar nog eens EUR 10 bij.

6 Reacties op “Lidgeld”

 1. Dhont Luc

  Enige tijd geleden had ik al gevraagd hoe we de aanvraag tot terugbetaling sport door CM moesten ontvangen.Julli zeiden dat dit digitaal kon maat ik vind hierover niets terug, ook dat we daar een mail zouden moeten van ontvangen hebben.Dit vinden we echter niet terug.Hoe lossen we dit concreet op?Kan ik de documenten scannen en doormailen naar een bepaald adres?Het is voor 2014 en 2015 op naam van Dhont Laurent 28/04/2001

  Beantwoorden
  • Stijn Cabus

   Beste Luc,
   Ik stuurde zonet de eerste 50 mails uit dat je kan gebruiken voor terugvordering mutualiteit. Vorig jaar werd dit gedaan in februari. Ik zag dat het doorgestuurd werd naar het emaiiladres van Laurent. Ik heb de mail nogmaals geforward naar jouw emailadres. Hopelijk ontving je nu dus beide emails? Bedankt.
   Stijn

   Beantwoorden
 2. Sam Delanghe

  beste,

  ik zou me nu willen inschrijven voor de termijn april – juli. Ik zie hier staan dat dit 50 euro bedraagt maar ik zie hieronder dat betalingen na oktober 10 eur extra zijn en dan nog eens 10 als je ng later betaald.. is dit voor mensen die een volledig seizoen spelen maar gewoon te laat betalen? En indien nee, is dat dan bijgerekend bij de prijs? bvb. ik wil nu betalen voor de periode april- juli, is dit dan 70 euro ipv 50? ik dacht van niet maar vraag het nog maar eens voor de zekerheid.

  Beantwoorden
  • Isabelle

   Dag Sam
   De 10 euro boete komt er enkel bij als je al lang bij ons speelt maar telkens ‘vergeet’ te betalen. Dat geldt dus niet voor nieuwe leden die later op het jaar aansluiten. Ik heet je alvast welkom! Voor €50 kan je dus komen spelen bij ons. Vul je ook even het registratieformulier in aub, zodat we weten van wie de centjes komen?

   Beantwoorden

Geef een reactie

* Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

 • wordt niet gepubliceerd