Het lidgeld omvat het lidgeld van Badminton Vlaanderen, via dewelke je ook verzekerd bent.
Als lid kom je zoveel spelen als je wilt.

 

seizoen volwassenen
competitie/tornooien
volwassenen
recreant
volwassenen
G-sport
jeugd
-18
jeugd
-16
1 sept – 31 aug volledig seizoen 120 € (1 ploeg of enkel tornooien);
130 € (2 ploegen)
100 € 45 € 80 € 65 €
1 jan – 31 aug half seizoen 100 € 70 € 45 € 65 € 50 €
1 april – 31 aug einde seizoen 50 € 40 € 30 €
1 juni – 31 aug zomer 30 € 25 € 15 €

 

Het lidgeld voor een volledig seizoen bedraagt EUR 100,00 voor recreanten, EUR 80,00 voor -18 jarigen (=nog geen 18j zijn op 1 augustus) en EUR 65,00 voor -16 jarigen (=nog geen 16j zijn op 1 augustus). G-sports betalen EUR 45 per seizoen.

Competitiespelers betalen EUR 120,00 voor een volledig seizoen in 1 ploeg. Speel je in 2 competitieploegen (vb heren en mix ploeg), dan betaal je EUR 130,00. Dit omwille van het gebruik van veren shuttles en het hogere lidgeld voor de centrale Badminton Vlaanderen organisatie.

Speel je enkel officiële tornooien en geen competitie, betaal je EUR 120,00.

Zij die al lid zijn van een andere club aangesloten bij Badminton Vlaanderen, kunnen als gastlid bij de Gentse BC spelen en krijgen een korting op het lidgeld van EUR 15,00. Stuur dan wel eerst even een mailtje naar secretaris@gentsebc met je VBL lidnummer en de gegevens van de club waarbij je al lid bent.

 

Het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op rekeningnummer BE48 0682 0580 4927 (BIC: GKCC BEBB) van de Gentse Badmintonclub p/a Moerbezielaan 27, 9032 Wondelgem met als mededeling “LIDGELD naam spe(e)l(st)er”.

 • Nieuwe leden:  vergeet na storting van het lidgeld zeker niet de infofiche in te vullen, zodat we weten wie ons centjes heeft gestort :)
 • Voor bestaande leden: de betaling van het lidgeld is voldoende bewijs om lid te blijven van onze club.  Deze betaling ontvangen we dan ook graag voor 30 september. Je krijgt hiervan elk jaar een herinnering per email. Zorg er dus steeds voor dat jouw gegevens up to date zijn. Voor onze ‘vergeetachtige’ leden: indien je later betaalt dan 1 oktober komt hier EUR 10 administratieve kost bij! Betaal je pas na 1 november, dan komt daar nog eens EUR 10 bij enz.

 

23 Reacties op “Lidgeld”

 1. Elisa

  Beste

  Ik zou indien mogelijk komende maandag (30/09) graag eens komen testen. Is er een optie om voor die ene keer een racket te lenen/huren?

  Groeten
  Elisa

  Beantwoorden
 2. Elinde Van Hecke

  Beste
  Op dit moment ben ik voor een badmintonclub aan het kijken , ik zou graag deze sport beoefenen . Ik zou bij de jongeren spelen en ik heb al eens gekeken naar de speeluren . Dit is op woensdag en zaterdag wordt er verwacht dat je die 2 dagen gaat spelen , hoe werkt dit bij jullie ?

  Beantwoorden
  • Isabelle

   Beste Elinde.
   Je komt zo vaak spelen als je zelf wil. Er zijn geen verplichtingen.
   Mocht je nog een vraag hebben over het jeugdbadminon, kan je altijd terecht bij trainer Bert (jeugd@gentsebc.be)

   Beantwoorden
 3. Frederick

  Beste,
  Ik heb 2 september een introductie. het volledig seizoen begint een dag eerder, kan ik dan nog het volledig seizoen nemen of zal het een half worden?

  Beantwoorden
 4. Fleur

  Beste,

  Zou er nog plaats zijn voor 3 extra leden?
  Graag hadden we woensdag een keertje komen uitproberen als dat mogelijk is. Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Isabelle

   Dag Fleur. Kom gerust eens af! Op woensdag is het traditioneel wel erg druk dus je zal mss even moeten wachten op de bank tussen de matchen. Als je ook op andere speelmomenten zou kunnen komen (maandag of vrijdag), graag. Maar zeker welkom! Isabelle

   Beantwoorden
  • Isabelle

   dag mamta. Graag het inschrijvingsformulier al invullen. Je kan dan een paar keer komen spelen alvorens je effectief beslist om in lid te worden. Dat doe je door te betalen. Wens je uiteindelijk niet in te schrijven, dan doen we verder niet met deze gegevens.
   groeten, Isabelle

   Beantwoorden
 5. Tessy

  Wat zijn de leeftijden zoal bij de jeugd ?
  Zijn er kinderen van 8 jaar of 10jaar aanwezig of is dit nog te jong…

  Beantwoorden
 6. Evy tallieu

  Beste,

  Is er nog plaats voor vier extra leden?
  Wij zijn vier vriendinnen van 30 jaar, allemaal wonende te gent. We willen recreatief spelen, liefst op maandag.

  Alvast bedankt

  Beantwoorden
  • Isabelle

   Dag Evy
   Zeker welkom! Er is nog plaats.
   Natuurlijk mogen jullie samen spelen maar liever niet de hele avond. Het is leuk als jullie ook een beetje geïntegreerd raken in de club. Kom anders gerust eens langs om uit te proberen, we verwelkomen je graag.
   groeten, Isabelle

   Beantwoorden
 7. Dhont Luc

  Enige tijd geleden had ik al gevraagd hoe we de aanvraag tot terugbetaling sport door CM moesten ontvangen.Julli zeiden dat dit digitaal kon maat ik vind hierover niets terug, ook dat we daar een mail zouden moeten van ontvangen hebben.Dit vinden we echter niet terug.Hoe lossen we dit concreet op?Kan ik de documenten scannen en doormailen naar een bepaald adres?Het is voor 2014 en 2015 op naam van Dhont Laurent 28/04/2001

  Beantwoorden
  • Stijn Cabus

   Beste Luc,
   Ik stuurde zonet de eerste 50 mails uit dat je kan gebruiken voor terugvordering mutualiteit. Vorig jaar werd dit gedaan in februari. Ik zag dat het doorgestuurd werd naar het emaiiladres van Laurent. Ik heb de mail nogmaals geforward naar jouw emailadres. Hopelijk ontving je nu dus beide emails? Bedankt.
   Stijn

   Beantwoorden
 8. Sam Delanghe

  beste,

  ik zou me nu willen inschrijven voor de termijn april – juli. Ik zie hier staan dat dit 50 euro bedraagt maar ik zie hieronder dat betalingen na oktober 10 eur extra zijn en dan nog eens 10 als je ng later betaald.. is dit voor mensen die een volledig seizoen spelen maar gewoon te laat betalen? En indien nee, is dat dan bijgerekend bij de prijs? bvb. ik wil nu betalen voor de periode april- juli, is dit dan 70 euro ipv 50? ik dacht van niet maar vraag het nog maar eens voor de zekerheid.

  Beantwoorden
  • Isabelle

   Dag Sam
   De 10 euro boete komt er enkel bij als je al lang bij ons speelt maar telkens ‘vergeet’ te betalen. Dat geldt dus niet voor nieuwe leden die later op het jaar aansluiten. Ik heet je alvast welkom! Voor €50 kan je dus komen spelen bij ons. Vul je ook even het registratieformulier in aub, zodat we weten van wie de centjes komen?

   Beantwoorden

Geef een reactie

* Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

 • wordt niet gepubliceerd