Geschreven door , 2 Reacties

Gisteren speelden we tegen het sterke Latem – De Pinte.
In sommige dubbels waren ze echt een maat te sterk. We wonnen wel twee dubbels dus konden met gelijke stand aan het enkelen beginnen. In het enkelen kampte het goed en moesten sommige spelers toch tot het uiterste gaan om winst binnen te halen…
Onzen ‘après’ kostte heel wat creativiteit en doorzettingsvermogen: Het Lammeke gesloten, Den Boer dicht, Spinnekop toe… dus nog maar wat verder gereden richting Robot maar helaas… ook gesloten… Café ernaast was open (Lambert) en daar werden we met open armen ontvangen en we mochten er zelfs onze hapjes opeten. Eind goed al goed en over de wedstrijden… we groeien! Chapeau, dames!

2 Reacties op “nipt verlies voor 2D tegen Latem De Pinte”

  1. Stijn Cabus

    oei, ik geef het door aan eileen dat de bar gesloten was. Leuk te lezen dat 2g aan het groeien is!