Geschreven door , 1 reactie

Gisteren eindigden we weliswaar in mineur tegen Lokerse die op de slotdag hun degradatie wisten te vermijden, maar het brons was al even binnen. Gentse 5H speelde dit jaar in 4e proviciale in een bijzonder gebalanceerde poule en met dus veel spannende wedstrijden (8 van de 12 met een 5-3 uitslag :). Ik bedank graag de vaste spelers voor hun grote inzet dit jaar: Eric, Jan, Bart en Diede. Ook de invallers, Jonas voor de trip naar Stekene, Nicholas op een zondagnamiddag bij De Mintons, en in extremis Karel voor de slotwedstrijd bij Lokerse. Een fijne bende waar ik alvast als kapitein een leuk badmintonseizoen mee afsluit.

Benoit

Eén Reactie op “Gentse 5H pakt brons”

  1. maartenvw

    Mooi seizoen, op maar 2 punten van pluimplukkers gestrand.
    Volgend jaar zilver? Of goud?