Geschreven door , Reacties uitgeschakeld voor Clubkampioenschap 2016

Dag Badmintonliefhebbers!

Komende maand gaan we op zoek naar de ultieme Gentse BC’ers in ons jaarlijkse clubkampioenschap. Op zondag 8 mei voor heren dubbel en dames dubbel, op zondag 22 mei mag iedereen (M/V) zijn enkel-talent komen showen. Dit gaat telkens door van 14u tot 18u in onze geliefde Bourgoyen.

Denk je: ai ai, al dat badminton-geweld en ik speel nog maar 1jaar? Vrees niet, we plannen het CK in 2 poules, zodat iedereen op zijn niveau kan strijden voor een titel!

Inschrijven kan via mail, gewoon je naam en niveau (en bij dubbel natuurlijk ook je partner) doorsturen naar Simon Standaert (simon.standaert@gentsebc.be) voor het dubbel-kampioenschap en naar Maarten Vanwassenhove (maartenvanwassenhove@hotmail.com) voor het enkel-kampioenschap.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus overtuig ieder medelid waarmee je de komende weken speelt!

Je bestuur :)

Reacties geven kan niet meer..