Spinning op donderdag 4 december

Gentse BC organiseert dit jaar een groepsles Spinning.  Tijdens een tof groepsgebeuren gaan we lekker zweten op opzwepende muziek én aan de conditie werken! Op de beats van de muziek gaan we bergop, bergaf fietsen. Op de fiets staat een knop waarmee de weerstand kan aangepast worden zodat je je écht in de bergen waant.

spinning2

De Spinning-sessie gaat door op donderdagavond 4 december 2014.  De les start om 20u maar we vragen zeker 20 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Dit om de inschrijvingen vlot te laten verlopen enz.  Kostprijs is €10 pp., op de dag zelf gepast meebrengen aub. Plaats van het gebeuren: Fitnesscentrum Stadium Coupure. We spreken af boven in de cafetaria.

Het aantal plaatsen is beperkt. Vul daarom snel je gegevens in hieronder om zeker te zijn van een plaatsje. Je kan echter altijd je gegevens op de reservelijst zetten voor het geval er iemand wegvalt.

Opgelet!  Aangezien het aantal beperkte plaatsen wensen we ook dat je effectief deel neemt aan de spinning activiteit. Dit om de club niet met onnodige kosten op te zadelen en andere badmintonners de kans te geven in jouw plaats mee te fietsen.

Wat mee te brengen:

  • Sportschoenen en sportieve kledij/fietskledij
  • Een handdoek voor tijdens het fietsen
  • Water
  • Douchegerief voor achteraf

SPD klikschoenen kunnen gebruikt worden maar zijn niet verplicht.

Bekijk hier wie ingeschreven is:

VoornaamFamilienaam
VoornaamFamilienaam
Huu MinhNguyen
TimRombaut
JozefienDeconinck
EvaMalysse
ElenaKuypers
AseVermeire
stijncabus
SarahMissinne
SimonStandaert
IsabelleVercaigne