3-punten match voor 6G tussen de 1e en 2e in de stand

Gentse 6G bekampt zijn rechtstreekse concurrent voor de titel Sentse 1G

Na een spannende 3-setter in het herendubbel konden Ruud en Bart de overwinning op de bordjes plaatsen (21-17, 18-21, 21-19).  Ook Eva en Melanie raken heel goed op elkaar ingespeeld en gaven de dames van Sentse dan ook niet veel kansen (21-6 en 21-16).

In het heren enkel kreeg Jan een gratis training van Joris. Door deze tactische opoffering kon Bart krachten sparen voor de mix tegen Joris en zijn enkel met vele rake smashes winnen. Melanies spel haalde een hoog niveau, maar ze had het erg lastig met de keiharde clears van de tegenstandster. Ze haalde het net niet in 3 spannende sets.  Eva begon zoals gewoonlijk nonchalant aan haar match, maar vond uiteindelijk haar concentratie terug en won in 2 sets.

Ruuds cakejes

Door de 4-2 tussenstand werden de mixen alsnog bepalend voor winst of gelijkspel. Ons gouden koppel Bart-Melanie werkte een héél spannende wedstrijd af. Helaas werden in het begin van de 2e set te veel ongedwongen fouten gemaakt, waardoor een overwinning bijna onmogelijk leek. Toch behaalden ze nog 20 punten in de 2e set, wat het verlies nog spijtiger maakt. Eva en Jan vochten als leeuwen voor het laatste broodnodige punt van Gentse.  Ze konden 2 maal een zware achterstand ophalen. Ondanks de belofte van Eva om mijn hart een beetje te sparen, alsnog een SUPER spannende wedstrijd. Dankzij enkele gepaste tussenkomsten van Jan konden ze in extremis een matchverlies naar winst ombuigen (21-19, 14-21, 21-19).

Na deze overwinning verslaat Gentse 2x zijn rechtstreekse concurrent voor de titel met 5-3.  Dat geeft ons de nodige puntenvoorsprong in de stand én het zelfvertrouwen voor een stap in 3e provinciale.

1 comment
  1. Sofie
    Sofie
    17 maart, 2014 at 15:42

    Proficiat!

Commentaar geven kan niet langer