Gentse 6G vergroot de kloof

Falcons-8-0

Gisteren stond een belangrijke match op het programma.  We mochten de Shuttle Stars ontvangen, het enige team waarvan we niet konden winnen in de heenronde. We waren dus erg gemotiveerd revanche te nemen. Helaas viel Melanie in extremis ziek. Gelukkig was Elena, met jetlag, bereid haar plaats in te nemen.

Dat deed ze erg goed, want Elena won haar 3 wedstrijden (enkel, dubbel en mix).  Tijdens de dames dubbel wist ze samen met Eva de overwinning te behalen in 3 sets. Ook de jongens (Ruud en Bart) maakten het erg spannend. In de tweede set stond het uiteindelijk 22-20, gelukkig ook in ons voordeel.

Met de enkels hadden we iets minder moeite: Jan, Elena en Ruud gunden de tegenstander bijna geen punten.  Eva kreeg een C1-dame voor de voeten geworpen, maar op karakter en fysieke kracht wist zij ook in 3 sets de overwinning te grijpen.

Tijdens de mix moest Eva nog even op adem komen in de eerste set, maar samen met Jan wist ze ook de klus te klaren in 3 sets.  Bart en Elena hadden weinig problemen in de eerste set, maar de tweede was super spannend!  Met een 27-25 eindstand in de tweede set konden zij ook hun match winnend afsluiten, waardoor de ronde uitslag van 8-0 op de bordjes verscheen.

Ondertussen staan we al 4 punten voor op onze rechtstreekse concurrent voor de titel. Aangezien wij als enige team nog 3 wedstrijden af te werken hebben in april, kunnen wij misschien al iets vroeger de champagne laten knallen! Al beginnen we nog niet te dromen en trainen we nu hard om binnen een maand Sentse te verslaan, 2e in de stand.

 

Isabelle

1 comment
  1. Bart Pauwels
    Bart Pauwels
    10 februari, 2014 at 10:34

    Een leuk verslagje bij deze ontzettend leuke overwinning :D

Commentaar geven kan niet langer