Geschreven door , 2 Reacties

Deze zondagnamiddag traden we uitzonderlijk aan in de Rozenbroeken voor een “thuismatch”, en dat zonder Veronique en Johanna, die op een babyborrel en een tornooi zaten. Sibbel kwam ons echter versterken, en ook Sarah was terug van skiverlof, zodat we met 5 de 4 dames van Drive konden bekampen.

Zelf ving ik de eerste dubbel aan met Griet, terwijl Sarah en Sibbel enthousiast aan de 4e dubbel startten. In beide matchen werd in twee sets een redelijk gemakkelijke overwinning behaald: onze beide geroutineerde koppels speelden de match uit zonder echt in de problemen te komen. Ook mijn tweede dubbel met Maureen zou zo verlopen. Enkel Griet en Maureen moesten zich herpakken, toen ze na vlotte winst in de eerste set (8!) de tweede alsnog in de verlengingen moesten afstaan. Maar onze dames zetten dat foutje recht en zo stonden we op een comfortabele 4-0 voorsprong na de dubbels.

Ik enkelde tegen Saskia en maakte in de eerste set nog te veel fouten (zijkanten buiten), maar speelde toch goed genoeg om de eerste set binnen te halen. In de tweede kon ik me beter concentreren en met slechts 10 tegenpunten de match te winnen. Niet lang daarna haalde ook Sarah de overwinning binnen in twee sets, en konden we met z’n allen nog supporteren voor Griet en Sibbel. Griet gaf ons de opdracht haar opslag te evalueren en dat bleek nodig… na enige correctie van diens lengte wist ze met gemak (en met een hele resem mooie crossdrops) de match binnen te halen. Sibbel tenslotte haalde de match binnen met de duidelijkste cijfers van de dag: Veerle werd slechts 11 en 4 punten gegund, en zo kwam de einduitslag op een wel heel mooie 8-0 zege. Proficiat dames!

En nog eens bedankt aan Griet voor de lekkere broodjes achteraf!

2 Reacties op “Gentse 1D – Drive 1D: 8-0”

  1. Griet

    Leuk verslagje van een leuke ontmoeting :-)
    Jij ook bedankt om ervoor te zorgen dat we toch mochten picknicken in de sporthal ;-)