Geschreven door , 1 reactie

Twee nipte nederlagen (de twee eersten van het seizoen!) op rij brachten Gentse 1 G even aan het wankelen maar de concurrentie verloor ook zodat 1G nog steeds  4 punten voor staat met nog slechts twee (thuis)wedstrijden te gaan.

De twee nederlagen waren zeker te wijten aan het thuisvoordeel en geen ‘sterkste’ bezetting van 1G. Alle ploegen in 1ste prov. zullen naar het einde toe knokken voor behoud en dus thuis moeiljk te kloppen zijn. Het lijkt erop dat 4Ghent 1G en Wit-wit 2G aan het korste eind zullen “staan”.

De titel zou toch een mooie beloning zijn en Gentse terug brengen naar de liga waar het thuis hoort. Hoewel, we zijn toch een aantal B1 klassementen armer maar weliswaar een A-klassement rijker (bloos) en is de toekomst van 1G (en andere Gentse G’s) wel verzekerd met alle transfer-geruchten? Het zal de komende maanden wel opgehelderd geraken :-)

Eén Reactie op “Eikenlo 2G – 1G: 5-3, Lokerse 3G – 1G: 5-3”

  1. Sofie

    Transfers zijn pas voor volgend jaar, dit jaar gaan we voluit voor de titel! :-)

    En die “verloren” B1 klassementen, ach … what’s in a name :-)