Geschreven door , 1 reactie

Helemaal alleen waren we in de Bourgoyen, om onze eerste tegenstanders van het nieuwe jaar, het sympathieke Deinze, te bekampen. Het was dan ook muisstil zodat we ons ten volle konden concentreren op de wedstrijden. We hadden hiervoor 12 terreinen ter beschikking.

De langste wedstrijd was de enkel van Melanie, die als enige een 3-setter wist af te dwingen. De laagste score werd behaald door Jan, die zijn tegenstander slechts 7 en 2 puntjes gunde in zijn enkelmatch. De meest spannende set was de eerste van de dubbel dames (23-21) waarin geen enkele van beide partijen afstand kon nemen. Het gezelligste moment was de taart achteraf (lekkere appeltaart, gebakken door Melanie) in café St Cornelius in het dorpscentrum van Mariakerke. Sorry Lore en Marie, alles is op.

Eén Reactie op “Gentse 6G – Deinze 2G : 8-0”