Geschreven door , Reacties uitgeschakeld voor 4Ghent 1G- Gentse 1G: 2-6

4Ghent geloofde bij aanvang wel in hun kansen en begon zelfs met een 2-0 voorsprong na de dubbels, die niet goed draaiden.

Steven kwam terug in actie terwijl Patrick op een stadsvergadering zat over de zaaltarieven, die volgend seizoen met 10-20% zullen stijgen. Na de enkels (en wat persoonlijke “statement”-discussies over de snelheid van de pluim) stond het dan toch 4-2. En de gemengd dubbels waren ten slotte nog een beetje spannend. Einduitslag: 2-6 winst voor Gentse.

De volgende ontmoeting (din 11-2) is naar eerste achtervolger (wel op 6 punten maar ze kunnen op gelijke hoogte komen) Eikenlo 2G. Zonder Steven, die training moet geven in Ieper maar met Johanna, die natuurlijk revanche wil op “zwart beest” Eva Pauwels. Na winst of gelijk spel is de titel zo goed als binnen…

 

Reacties geven kan niet meer..